luni , 17 februarie 2020
Acasă / Afaceri / Mugurel Drăgănescu administrează o afacere dulce şi inedită în Ploieşti. Vezi cum se scot bani frumoşi din bombe calorice-Video

Mugurel Drăgănescu administrează o afacere dulce şi inedită în Ploieşti. Vezi cum se scot bani frumoşi din bombe calorice-Video

Mugurel Drăgănescu este om de afaceri la 29 de ani. Poate că afacerea lui nu este una mare, dar e suficient de bună să se poată mândri cu ea. Anul trecut, Mugurel a adus la Ploieşti un desert delicios, Choco Kebabul, varianta mult mai calorică şi dulce a lipiei pline cu carne şi salată. A mers bine încă de la început pentru că imediat după ce a deschis, clienţii au început să vină.

Totul a pornit cu o investiţie de 20.000 de euro. Banii nu au fost amortizaţi nici până acum, dar nu a fost nevoie, încă de la început, ca Mugurel să vină cu bani de acasă şi asta l-a încurajat.

“Am căutat ceva care nu mai există pe piaţă şi am găsit asta pe internet. La fel a fost şi cu îngheţata. ca să ai succes trebuie să fii tu primul care aduce ceva nou, să găseşti o nişă”, spune Mugurel.

Mugurel spune că iarna merge mai greu pentru că produsul său parca nu e prea bun de mâncat pe stradă la temperaturi cu minus. Dar şi pentru asta are o soluţie şi îşi doreşte să deschidă încă un punct de lucru într-un centru comercial. Până atunci însă, a deschis al doilea chioşc în afara celui din centrul Ploieştiului şi a adus încă un produs. O îngheţată pe plită, tradiţională în Thailanda.

Pentru îngheţată a cumpărat două plite speciale tot de pe internet, fiecare costând 5.000 de euro. Dar produsul a prins deja în rândul ploieştenilor şi are mare succes.

Tânărul este un şef bun şi are timp mereu pentru problemele angajatelor sale.

În toată această aventura, lui Mugurel i-a stat aproape familia. Tatăl l-a susţinut încă de la început şi chiar a venit să ajute la vânzare. Şi acum, acesta este alături de fiul său pentru a se asigura că totul merge bine.

Verifică şi

Protest modificat la Tribunalul Prahova! Află ce măsură au luat magistrații!

Tribunalul Prahova anunță printr-un comunicat de presă că a modificat forma protestului început la finalul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *