miercuri , 20 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Bugetul Consiliului Judeţean Prahova: Zero lei buget pentru investiţii, iar din banii de funcţionare, asistenţa socială ia jumătate! -Video

Bugetul Consiliului Judeţean Prahova: Zero lei buget pentru investiţii, iar din banii de funcţionare, asistenţa socială ia jumătate! -Video

Consilierii judeţeni prahoveni s-au reunit ieri după amiază în cadrul unei şedinţe ordinare pentru a vota bugetul propriu al instituţiei pe anul acesta. Bugetul propriu are la capitolul venituri 412.753,80 mii lei, iar la cheltuieli total suma de 555.287 mii lei. Deficitul de 142.534 mii lei va fi finanţat din excedentul de anul trecut. Astfel, suma de 1.280.50 mii lei merge doar pe cheltuieli de salarii. (video 1)

Cea mai mare sumă de bani este dedicată bugetului asistenţei sociale, adică 220.060 mii lei, urmată de transporturi cu 73.376 mii lei şi 64.808 mii lei la locuinţe, servicii şi dezvoltare publică.

Sănătatea are dedicată suma de 26.168 mii lei, în timp ce cultura şi religia 27.335 mii lei.

Cheltuielile de funcţionare ale consiliului judeţean Prahova sunt de 410.551 mii lei în timp ce cheltuielile pentru dezvoltare sunt de doar 112.243 mii lei.

Chiar dacă nu sunt bani de investiţii, din fonduri europene sau de pe PNDL, CJ Prahova speră să primească bani pentru o listă cu proiecte. (video 2) Este vorba despre staţia de tratare mecano biologică a deşeurilor în valoare de 61.992 mii lei, care va fi făcută de firma Strabag, mai multe consolidări de drumuri, refacere de podeţuri, şcoala gimnazială specială nr.1 care este pe AXA PNDL, unde există deja contractul semnat cu o valoare de 4,5 milioane de lei.

La şcoala specială nr.2 din Ploieşti se va face un teren de joacă, la şcoala profesională specială de la Plopeni este prevăzut un lift pentru persoanele cu handicap, dar şi lucrări de drenare a apei la Şcoala specială nr.1 din Ploieşti care se indundă mereu de la ploi şi reparaţii capitale la acoperiş.

 

Verifică şi

Va fi ger în următoarele 4 zile! Sfaturi de la ISU Prahova pentru aceasta perioada

Atenționare de ger pentru următoarele 4 zile. De azi, 16 ianuarie, ora 02:00 până pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *