duminică , 16 iunie 2019
Acasă / Locuri de munca / AJOFM Prahova organizează Bursa locurilor de muncă

AJOFM Prahova organizează Bursa locurilor de muncă

Pe 7 aprilie are loc bursa generală a locurilor de muncă. Acţiunea, ca în fiecare an, se desfăşoară în două localităţi din judeţ, Ploieşti şi Câmpina, cu începere de la ora 9.00. În Ploieşti, bursa va avea loc în sala de evenimente a hotelului Best, din Bulevardul Republicii, iar la Câmpina va fi organizată la Casa de Cultură ” Geo Bogza”.

” Acţiunea reprezintă un bun prilej pentru toţi solicitanţii de locuri  de muncă interesaţi, de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele  de locuri de muncă, pentru a putea alege un joc conform pregătirii profesionale pe care o au sau, în ultimă instanţă, să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung” a declarat Cristina Stoichici, director AJOFM Prahova

Până pe 4 aprilie, la sediul Agenţiei încă se strâng confirmări din partea agenţilor economici interesaţi să recruteze forţă de muncă. Anul trecut, la bursa generală, angajatorii au venit cu o ofertă de aproximativ 1000 de locuri de muncă, în domenii variate. Cele mai multe posturi au fost pentru şomerii cu studii medii. Reprezentanţii AJOFM spun că şi la bursa din 7 aprilie, oferta va fi una similară.

AJOFM Prahova organizează, periodic, şi cursuri de calificare şi recalificare pentru acele persoane interesate să activeze într-un alt domeniu decât cel conform pregătirii actuale.

La nivel de judeţ, faţă de 2016, rata şomajului a scăzut, procentul fiind de 3,6%. În evidenţele Agenţiei se află 10.700 de şomeri, dintre care 3.800 indemnizaţi.

preluare republikanews.ro

Verifică şi

Ce instituții publice din Prahova au concursuri de angajare în curând!

Dacă vă doriți să lucrați în administrația publică, în afara surselor de informare directe, consultați …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *