miercuri , 21 august 2019
Acasă / National / Peste 800 de locuinţe ar putea fi vândute anul acesta prin ANL

Peste 800 de locuinţe ar putea fi vândute anul acesta prin ANL

Agenţia Naţională pentru Locuinte (ANL) are pentru acest an un buget de 60 de milioane de euro şi estimează vânzarea a 861 de locuinţe, pe care va încasa peste 11 milioane de euro), se arată într-un proiect de act normativ care stabileşte bugetul Agenţiei pentru 2017.

ANL estimează pentru acest an venituri totale în valoare de peste 205 milioane lei (aprox. 45,7 milioane de euro). Cei mai mulţi bani reprezintă sume de la bugetul de stat, în valoare de 137,5 milioane de lei (30,5 milioane de euro). Aceşti bani urmează să fie folosiţi pentru construcţia de locuinţe pentru tineri, în regim de închiriere, pentru construcţia de locuinţe pentru comunicatea de rromi, dar şi pentru locuinţele de serviciu.

50 de milioane de lei va încasa ANL din vânzarea a 861 de locuinţe, iar 11,8 milioane de lei provin din venituri realizate din activităţi şi servicii prestate pentru promovarea şi dezvoltarea la nivel sectorial şi naţional a unor programe de investiţii publice. Alte 6,5 milioane de lei reprezintă venituri din plasamente şi dobânzi la credite.

foto info construct.ro

citeste  in continuare: http://www.economica.net/bugetul-anl-pe-2017–60-de-milioane-de-euro-pentru-constructia-de-locuinte_135193.html#ixzz4cWklgaXG

 

Verifică şi

Eco-taxa pentru pungile de plastic s-a majorat. Vezi ce alte măsuri a mai luat guvernul!

În ședința de Guvern de marți, 25 iunie, Executivul a aprobat, la propunerea Ministerului Mediului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *