joi , 24 mai 2018
Acasă / Afaceri / Prinţesa urbană, între pasiunea de a scrie şi afacerea pe cont propriu-Video

Prinţesa urbană, între pasiunea de a scrie şi afacerea pe cont propriu-Video

Prinţesa Urbană este deja un nume printre bloggeri de succes, mămici şi tătici care vor să ştie totul despre “părinţeală”. Lucruri testate de o mamă a doi copii care a trecut prin multe până să ajungă aici. Printesa scrie despre viaţă la modul general plecând de la cazul special: ea. Îi plac copiii, dar mai ales îi place să scrie. Mult. Atât de mult şi frumos încât până la urmă a scris şi patru cărţi. Despre copii şi despre viaţă. Acum a ajuns să poată spune că trăieşte de pe urma scisului.

Totul a pornit în urmă cu zece ani când Ioana Chicet, care nu devenise şi Macoveiciuc, a început să scrie pe blogg, după ce mai mulţi ani a fost jurnalist. La început au fost câţiva cititori, pe urmă din ce în ce mai mulţi. Pe urmă a fost curtată de edituri şi totul a început să se lege.

Ioana nu se consideră o afaceristă, dar face totul cu seriozitatea unui om de afaceri. Promovează cărţile în evenimente organizate cu minuţiozitate, răspunde mesajelor fanilor, doarme mai puţin când e nevoie şi în general face acele sacrificii pe care le face orice om care trebuie să-şi administreze bine afacerea.

Sâmbătă, Ioana a lansat la Ploieşti ultima sa carte “Miercuri, respirăm”, iar evenimentul s-a bucurat de succes atât din partea părinţilor, cât şi din cea a copiilor care au găsit la intrarea în sala de conferinţe ateliere de joacă creativă.

Prinţesa Urbană nu-şi face planuri. Vrea să scrie cât mai multe cărţi pentru că a intrat în hora aceasta şi trebuie să joace.

În toată această aventură, Ioana găseşte mereu sprijin şi inspiraţie în familie. Mai multe despre cum se poate trăi de pe urma scrisului de calitate puteţi vedea urmărind interviul de mai jos.

Verifică şi

România privită prin ochii unui investitor străin: Am venit aici cu mintea deschisă, însă mulţi m-au întrebat ce căutam cu adevărat. Acum, după 10 ani, ştiu că am luat decizia corectă!

Este CEO în cadrul unui grup multinațional privat de firme, face naveta între Belgia și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *