joi , 26 noiembrie 2020
Acasă / Afaceri / Video-Afacere din pasiune. Mihai şi Cristina Banu au depăşit graniţele României în paşi de dans

Video-Afacere din pasiune. Mihai şi Cristina Banu au depăşit graniţele României în paşi de dans

Dansul şi muzica nu au graniţe şi peste tot în lumea aceasta, oamenii se destind dansând. Aşa şi-a spus şi ploieşteanul Mihai Banu, instructor de dans, care a dezvoltat atât acasă, cât şi prin alte părţi ale lumii şcoli de dans pentru toţi cei care vor să alunge stresul făcând o activitate recreativă frumoasă. Şcoala din Ploieşti, Latin Love,  a fost deschisă în 2013, partenera fiindu-i actuala soţie, Cristina.

În august 2014, Mihai şi Cristina au deschis şi în Egipt o şcoală de dans. Totul a plecat de la prietenia cu un localnic.

Stilurile de dans care se practică în sala lui Mihai  sunt: Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Cha cha, Reggaeton si Rueda de Casino şi chiar dacă par complicate, cursanţii sunt de toate vârstele şi vor să înveţe.

Mihai şi Cristina au muncit mult pentru a ajunge la acest nivel. Au mers la cursuri de perfecţionare şi la festivaluri internaţionale de dans unde au şi predat diferite stiluri. Recent, cei doi au devenit părinţi, dar nici asta nu-i va ţine departe de ring, pentru că pasiunea te ajută întotdeauna să reuşeşti să te împarţi.

Verifică şi

Video-Poveste cu meşteşug. Lazăr Androne din Gorgota continuă tradiţia de familie şi face şi acum roţi de căruţă!

Lazăr Androne este un meşteşugar din Gorgota şi a învăţat de la tatăl său să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *