joi , 27 iunie 2019
Acasă / Administratie / Vezi cum arată noua secţie de fizioterapie a spitalului din Vălenii de Munte-galerie foto

Vezi cum arată noua secţie de fizioterapie a spitalului din Vălenii de Munte-galerie foto

În prezenţa ministrului sănătăţii Florian Bodog şi a autorităţilor locale şi judeţene a fost dată în folosinţă cea mai nouă secţia a spitalului din Vălenii de Munte-cea de balneofizioterapie și recuperare medicală. Noul sediu al compartimentului de Balneofizioterapie a fost ridicat cu fonduri de la consiliul local în valoare de 1.100.000 lei și dotat cu aparatură medicală și mobilier în valoare de 400.000 lei, cu aceiași sursă de finanțare. Compartimentul de fizioterapie dispune de 17 paturi și un pat spitalizare de zi și îndeplinește toate normele sanitare privind condițiile de cazare, igienă și de prevenire a infecțiilor nosocomiale conform normelor aprobate de Ministerul Sănătății. În laboratorul BTF se pot efectua un număr de 11 proceduri (terapie cu curenți, bioptron, laser, ultrasonoterapie, unde scurte, magnetoterapie, împachetări cu parafină, masaj, chinetoterapie și mai nou subacval și baie galvanică).

MinistrulSănătății, Florian Dorel Bodog a felicitatat conducerea spitalului cât și Consiluil Local pentru noua realizare, menționând faptul că Spitalul din Vălenii de Munte poate fi dat ca exemplu pentru întreaga ţară pentru ceea ce se poate realiza întru-un sistem sanitar sănătos.  Totodată, a luat în calcul și propunerea conducerii spitalului de a aloca fonduri pentru modernizarea secției de pediatrie și a laboratorului de analize medicale.

Verifică şi

Program prelungit la Serviciul Paşapoarte Prahova până în august

Instituția Prefectului județului Prahova informează cetățenii cu privire la modificarea programului de lucru cu publicul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *