duminică , 27 septembrie 2020
Acasă / Afaceri / O afacere din pasiune şi dragoste: Larisa şi Cristi Cîmpeanu fac evenimentele fericite din viaţa oamenilor cu adevărat memorabile

O afacere din pasiune şi dragoste: Larisa şi Cristi Cîmpeanu fac evenimentele fericite din viaţa oamenilor cu adevărat memorabile

Ce poate fi mai bine decât să faci ce-ţi place şi din asta să câştigi bani? Să faci ce-ţi place, să câştigi bani şi să o faci în familie alături de cel pe care îl iubeşti. În linii mari cam asta este povestea familiei Cîmpeanu atunci când vine vorba despre afaceri şi lucruri frumoase.

Larisa Cîmpeanu este, printre altele, make up artist, iar Cristi este fotograf. Unul dintre cei mai buni din Ploieşti, aş putea spune. Pe lângă talentul său, Cristi are însă atuul pe care alţii nu-l au. Modelele sale sunt aduse aproape de perfecţiune de soţia sa, Larisa, care e convinsă că nu există femei urâte, ci doar nepotrivit aranjate sau machiate.

Larisa a prins drag de culori şi de pensule încă din şcoala generală pe care a făcut-o la Liceul de Artă din Ploieşti. „Am făcut doar doi ani de arte plastice. Dar acolo am învăţat să combin culorile şi probabil că de aceea mi-e acum ceva firesc să combin culorile în machiaj. Sunt însă convinsă că trebuie să ne aranjăm nu în funcţie de tendinţe, ci de fizionomia feţei, de culoare ochilor, a părului. Există, desigur, tendinţe, dar e bine să selectăm ceea ce ne place şi ne vine bine. Ceea ce fac eu pun de obicei pe siteuri de socializare, pozele fiind făcute de Cristi. Este cea mai bună promovare, pentru că mulţi clienţi de acolo ne ştiu şi ne solicită serviciile. La o nuntă, eu nu machez doar mireasa, ci şi pe naşa, domnişoara de onoare, soacrele şi alte femei care doresc să fie superbe la un eveniment aşa de frumos. Mă bucur foarte mult când văd că sunt uimite de schimbarea pe care le-o aduc înfăţişării lor pentru că asta îmi adevereşte că ceea ce fac este de bună calitate. Am început să cochetez şi cu coafurile şi îmi place să fac şi asta. Avem pachete în care orice şedinţă foto include şi un make up profesional. Nu lucrez cu anumite produse de la anumite firme, pentru că am întâlnit produse senzaţionale la branduri mai puţin cunoscute la noi şi nu fac preţul în funcţie de marca cosmeticelor”, explică Larisa.

 

Cei mai mulţi clienţi vin din recomandări, spune Cristi. „Asta e cea mai bună reclamă, dar şi pe facebook şi site. Eu am un mare avantaj că Larisa pregăteşte clientele şi astfel ele se simt mai bine, sunt încrezătoare şi sclipesc în faţa camerei. De obicei recomandăm şedinţe foto înainte sau după nuntă, pentr că în ziua nunţii mirii sunt agitaţi ca totul să iasă bine şi nu mai au chef să facă poze la fel ca într-o zi obişnuită când plecăm undeva doar să facem poze. Apoi, mirii cu care am făcut deja pozele de logodnă, adică cele de dinainte de nuntă sunt obişnuiţi cu mine şi astfel de simt mult mai bine. Larisa şi talentul ei reprezintă, clar, un avantaj pentru minedar şi pentru miresele pe care le fotografiez”, îmi explică Cristi.

Cei doi se mândresc cu multe proiecte frumoase: au făcut parte din juriu la Miss România 2014 şi au cunoscut-o pe ploieşteanca Agatha Toma, cea care a obşinut acest titlu şi care le-a fost model în proiectul Anotimpurile. Totul este o poveste fantastică spusă prin intermediul unor fotografii senzaţionale.

 

„Nu trebuie să fie însă Miss România ca să ai parte de o asemenea şedinţă foto. Pe siteul cristicimpeanu.ro, spunem poveşti de viaţă în fotografii-povestea mirilor din momentul în care s-au cunoscut, cum a primit ea inelul de logodnă sau diferite momente frumoase din viaţa lor de cuplu. În afară de asta, Cristi realizează orice tip de fotografie-de concert, de portret, de produs, peisaj, eveniment. am dat un exemplu cu cuplurile, dar noi avem clienţi de toate vârstele de la naştere până la cea mai înaintată vârstă. Eu am experienţă în televiziune şi fac şi o emisiunea, dar este important pentru că ştiu cum se face un machiaj de tv, pentru modeling sau şedinţe foto de catalog”, spune Larisa.

 

Familia Cîmpeanu plănuieşte workshopuri de fotografie şi make up pentru a-i învăţa şi pe alţii arta de transforma oamenii şi de a-i suprinde în momentele plăcute din viaţa lor.

Verifică şi

Video-Luminiţa Ciobanu, un jurist din Prahova, face dulciuri tradiţionale după reţete vechi de peste 150 de ani

Luminiţa Ciobanu este jurist de meserie, dar a simţit că poate fi mult mai mult …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *