joi , 21 ianuarie 2021
Acasă / Economic / Casa Verde Clasic, suplimentat cu 20 de milioane de lei

Casa Verde Clasic, suplimentat cu 20 de milioane de lei

 

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a hotărât azi suplimentarea bugetului alocat populației pentru Programul Casa Verde de la 60 de milioane de lei, la 80 de milioane de lei. Prin această decizie, aproximativ 3.000 de noi beneficiari vor putea accesa acest program.

Mă bucură deosebit de mult interesul mare pe care populația l-a arătat pentru programul Casa Verde, unul din piloanele importante ale abordării pe care Ministerul Mediului a avut-o în acest an pentru a susține tranziția către economia verde în România. Pentru că bugetul alocat deja s-a epuizat în unele județe și pentru a răspunde numărului mare de cereri depuse la sediile agențiilor locale de protecția mediului, am decis astăzi suplimentarea, la nivel național, a bugetului Casa Verde destinat persoanelor fizice. Vrem să venim astfel în întâmpinarea cât mai multor români care aleg să folosească energiile regenerabile pentru încălzirea locuințelor”, a declarat Cristiana Pașca Palmer, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Bugetul alocat a fost repartizat pe fiecare județ, în funcție de numărul de locuitori al acestuia, Prahova primind 3,03 milioane de lei. Programul Casa Verde a demarat luni, 10 octombrie 2016, iar până la această oră a fost epuizată circa 65,8% din suma pusă la dispoziție de MMAP prin AFM, înainte de suplimentarea decisă astăzi.

Verifică şi

Sinteza raportului de inspecţie pe luna noiembrie 2020 pe directiva SEVESO la Petrotel Lukoil

În data de 11.11.2020, o echipă formată din reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *