sâmbătă , 25 ianuarie 2020
Acasă / Locuri de munca / Pe 20 octombrie, AJOFM Prahova organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Pe 20 octombrie, AJOFM Prahova organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

20 octombrie este data la care tineri absolvenţi din toată ţara au posibilitatea de a-şi găsi un loc de muncă prin intermediul Bursei de toamnă a locurilor de muncă pentru absolvenţi. Bursa reprezinta una dintre masurile active in vederea atingerii obiectivului principal al Strategiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca: cresterea gradului de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, sporirea sanselor de ocupare pe piata muncii a persoanelordin grupurile vulnerabile, cum sunt: tinerii, somerii de lunga durata, persoane cu dizabilitati, aflate in risc de marginalizare sociala. In spiritul acestor obiective, A.J.O.F.M. Prahova va actiona in sensul promovarii ocuparii si prin stabilirea de noi parteneriate interinstitutionale, prin implicarea si responsabilizarea partenerilor sociali, inclusiv a autoritatilor publice.  Bursa locurilor de munca  reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau in ultima instanta sa se (re) orienteze profesional spre ocupatii cu mai mari posibilitati de angajare pe termen mediu si lung.  Acest eveniment se adreseaza , in principal, absolventilor diferitelor forme de invatamant, care vor avea posibilitatea sa interactioneze direct cu reprezentantii firmelor, in vederea integrarii pe posturile vacante oferite pe piata muncii, cu sprijinul specialistilor din cadrul serviciul public de ocupare.Bursa locurilor de munca pentru absolventi va avea loc incepand cu ora 9.00 si se va desfasura simultan in urmatoarele localitati:

Ploiesti : Sala de Conferinte Hotel BEST, bl. Republicii, nr.154 (Cartier Albert) – Mijloc de transport RATPH – Traseu nr. 1 ;

Campina : Casa de Cultura « Geo Bogza » – str. Grivitei nr. 95 ;

Agentii economici interesati sunt invitati sa participe pentru selectarea personalului in vederea ocuparii posturilor vacante. Firmele pot confirma participarea pana pe 19.10.2016 si vor transmite oferta de locuri de munca disponibila in functie de locatia dorita, la :

–     Ploiesti :                   tel/fax :0244.577.380

e-mail : ajofm@ph.anofm.ro, carmen.ilie@phl.anofm.ro

–     Campina :                  tel/fax : 0244.376.001

e-mail : liliana.vasile@phl.anofm.ro

La bursa organizata anul trecut au fost contactati un numar de 183 de agenti economici din care au participat un numar de 66 si au oferit 1072 locuri de munca. Dintr-un total de 523 de persoane participante, 450 au fost absolventi. In urma acestei actiuni , 171 de absolventi au fost selectati in vederea incadrarii..

sursa foto-campinaph.ro

Verifică şi

Peste 2.600 de locuri de muncă sunt vacante în judetul Prahova

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Judetene …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *