sâmbătă , 15 august 2020
Acasă / Social / Vino pe 24 septembrie să te alături unei noi campanii Let’s do it, Romania!

Vino pe 24 septembrie să te alături unei noi campanii Let’s do it, Romania!

Let`s Do It, Romania! Pentru a cincea oară, românii vor ieși din nou la curățenie pe 24 septembrie. România va coordona și activitatea din Republica Moldova, care va organiza acțiunea în aceeași zi.

În Prahova, 23 de localităţi au promis că se vor implica în această acţiune, iar organizatorii aşteaptă pe toţi cei care doresc să adune gunoaiele să li se alăture.

În 2016, “Let`s Do It, Romania!” se bucură, pentru prima oară, de sprijinul Guvernului României. 5 ministere vor fi implicate în mod direct în Ziua de Curățenie Națională: Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, prin structurile sale (Apele Române, Garda Națională de Mediu, APM) și va contribui la identificarea zonelor cu deșeuri; Ministerul Educației Naționale, care va implica din nou profesori și elevi la Ziua de Curățenie Națională, Ministerul de Interne, care va participa la curățenie cu instituțiile din subordine: Jandarmeria Română, Poliția Română; Ministerul Justiției, care se va implica prin Administrația Națională a Penitenciarelor; Ministerul Transporturilor, care va face curățenie în gări și în apropierea acestora pe 24 septembrie. Luna septembrie va fi Luna Curățeniei în România. “Let`s Do It, Romania!” și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor vor lansa o campanie de educare a românilor cu privire la deșeuri și valoarea lor economică. Dincolo de semnificația ecologică, „Let`s Do It, Romania!” este o invitatie de a lua atitudine si de a schimba ceva atunci lucrurile nu merg asa cum ne-am dori, prin puterea exemplului personal. Vă așteptăm alături de noi, pentru un judet mai curat!

Verifică şi

Părinţii nu vor să audă de majorarea etapizată a alocaţiilor: “Oferta guvernului este jignitoare!”

Grupul părinţilor care luptă pentru ca statul român să respecte legea dublării alocaţiei pentru creşterea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *