sâmbătă , 26 mai 2018
Acasă / Locuri de munca / Locuri de muncă în domeniul hotelier în Germania-selectia pe 8 septembrie la Brasov

Locuri de muncă în domeniul hotelier în Germania-selectia pe 8 septembrie la Brasov

Pentru cei calificaţi în meserii care ţin de domeniul hotelier, Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 34 de posturi în Germania. Astfel, sunt 22 de posturi pentru ospătari,  2 posturi pentru barman, 8 posturi pentru  bucătar/commis de cuisine/bucătar grill şi 2 posturi pentru recepționeri. toate aceste locuri de muncă sunt sezoniere şi sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt și Block House. Doritorii vor trebui să treacă de o selecţie organizată la Brașov în data de 08 septembrie 2016.

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și bucătar/commis de cuisine/ bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune de limba germană și engleză (nivel A2 – B1). Pentru posturile de recepționer, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare OPERA și să aibă cunoștinţe de limba germană și engleză, nivel C1- C2. Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată.

Salariul oferit este de 1.500 – 2.206 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de ospătar și barman și de 1.500 – 2.054 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill și recepționer. Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare și masă (doar ȋn timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare ȋn primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă (doar ȋn timpul programului de lucru). Persoanele cu domiciliul în județul Prahova, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova, strada Nicolae Iorga, nr. 1, telefon 0244/577380, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

–   cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

–   copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

–   C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germană (Lebenslauf);

–   cazier judiciar în original din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

–   adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

 

Verifică şi

Profilul şomerului prahovean: cu vârsta de 40-49 de ani şi fără studii

La sfârşitul lunii februarie 2018, rata şomajului înregistrata la nivelul judeţului Prahova a fost de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *