vineri , 23 februarie 2018
Acasă / Afaceri / Vrei să ai o afacere, dar nu ai banii de început? Uite aici soluţia!

Vrei să ai o afacere, dar nu ai banii de început? Uite aici soluţia!

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova invită pe toţi cei interesaţi să înveţe cum să dezvolte o afacere, dar şi să-şi facă o firmă cu fonduri europene, să participe la un eveniment care va avea loc joi, 15 februarie 2018, de la ora 11 la sediul instituţiei, strada Cuza Vodă, nr.8, etaj 2, Sala Europa, Municipiul Ploiești, Județul Prahova.

Este vorba despre Conferința de lansare a activităților proiectului POCU/82/3/7/105848 cu titlul „SMART Start-up – Antreprenoriat inovativ și sustenabil în Sud Muntenia”. 

Proiectul este/va fi implementat in Regiunea de Dezvoltare Sud-Muntenia și se va desfășura pe o perioadă de 36 de luni, respectiv 15.01.2018 – 14.01.2021.

Obiectivul general al proiectului presupune dezvoltarea spiritului antreprenorial și generarea unui număr crescut de locuri de muncă și de afaceri cu profil non-agricol în Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia, prin formare profesională, dezvoltarea de competențe antreprenoriale și manageriale, precum și sprijin acordat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, care doresc să inițieze o activitate independentă în această regiune.

În cadrul acestui proiect, vor beneficia de formare profesională, dezvoltare de competențe antreprenoriale și manageriale un număr de 570 de persoane (din care: 285 de angajați inclusiv persoane care desfășoară o activitate și 285 de șomeri și inactivi), vor fi înființate și finanțate 72 de IMM-uri și vor fi create 144 de locuri de muncă.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Testele psihometrice, importante pentru recrutarea pe funcţii de conducere

Un simplu interviu nu poate da angajatorului răspunsul la întrebarea-este această persoană omul potrivit pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *