joi , 11 ianuarie 2018
Acasă / Locuri de munca / Poliţia Română face angajări! Sute de posturi scoase la concurs

Poliţia Română face angajări! Sute de posturi scoase la concurs

După ce a suplimentat numărul de locuri din şcolile de subofiţeri şi a scurtat la un an perioada de şcolarizare, Poliţia Română scoate acum sute de posturi la concurs din sursă externă. 

Anunţul de angajare a fost transmis printr-un comunicat de presă mai puţin convenţional şi face referire directă la persoana care a pătat numele instituţiei, poliţistul pedofil prin în urmă cu câteva zile. Mai jos puteţi citi comunicatul integral:

Da, ai citit bine. În această perioadă, scoatem la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual.

Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni  pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute  vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește–te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană„.

 

Pentr uposturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Pentru posturile din cadrul inspectoratelor de poliție județene:

https://www.politiaromana.ro/ro/structura-politiei-romane/unitati-teritoriale

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Salariu de 1.000 de euro pe lună pentru culegători de zmeură în Portugalia

EURES Romania ofera 300 locuri de munca vacante in Portugalia (Campania 2018) pentru munca sezoniera …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *