miercuri , 10 ianuarie 2018
Acasă / Administratie / Aproape 3 pe loc la admitere în Şcoala de subofiţeri de pompieri de la Boldeşti
dav

Aproape 3 pe loc la admitere în Şcoala de subofiţeri de pompieri de la Boldeşti

În perioada 10 – 20 ianuarie  a.c.,  la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, se desfăşoară activităţile de organizare, desfăşurare şi evaluare a concursului  de admitere, conform graficului stabilit de comisia de concurs.

În această sesiune sunt înscrişi un număr de 794 de candidaţi pentru 300 de locuri, specializarea subofiţer pompier şi protecţie civilă şi maistru militar auto.

Instituţie de învăţământ militar postliceal, Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti deţine, potrivit specificului celor două calificări profesionale: subofiţer de pompieri şi protecţie civilă, respectiv maistru militar auto, o logistică de pregătire teoretică şi practică modernă şi adaptată cerinţelor în domeniu, ce permite pregătirea, pe parcursul unui  an de studii, a capacităţilor specifice profesiei.

Etapele desfăşurării concursului de admitere sunt :

  • 10 – 11.01.2018, orele 08,30-15,30 înscrierea candidaţilor şi verificarea documentelor prezentate de aceştia, soluţionarea, în limitele competenţelor, a eventualelor nereguli constate şi completarea dosarelor cu documentele prezentate (diplome de bacalaureat şi foi matricole, în original sau copii legalizate) ;
  • 12 – 17.01.2018, orele 07,00 – 15,30 examinarea medicală ;
  • 13 – 18.01.2018, orele 07.00 – 15.30 verificarea aptitudinilor fizice ;
  • 01.2018 începând cu ora 08.00 se va face accesul candidaţilor în sălile de concurs pentru susţinerea lucrării scrise.

Graficul admiterii, etapele şi probele de concurs vor fi publicate la adresa web a instituţiei – www.scoaladepompieri.ro

comunicat de presa

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Pompierii şi poliţiştii prahoveni au primit autospeciale noi

La sfârşitul acestui an, atât ISU cât şi IPJ Prahova au primit maşini de intervenţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *