miercuri , 10 ianuarie 2018
Acasă / Administratie / Secţia Interne din Spitalul Judeţean Ploieşti a fost modernizată

Secţia Interne din Spitalul Judeţean Ploieşti a fost modernizată

Încet-încet, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti tinde să arate aşa cum ar trebui să fie orice unitate de acest gen din lume. După secţia de cardiologie dată în folosinţă în urmă cu o lună la standarde moderne, astăzi a venit rândul secţiei interne care a fost redeschisă conform calendarului de lucrări. 

citeste si:http://prahovaeconomica.eu/2017/11/06/vezi-cum-arata-sectia-de-cardiologie-a-spitalului-de-urgenta-din-ploiesti-lucrarile-de-modernizare-s-au-terminat/

Obiectivul de investiţie  face parte din proiectul  ,,Modernizare corp clădire A + B din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti”. Pentru secţia de interne, investiţia este de aproximativ 1 milion de lei şi  include: lucrări de arhitectură, mobilier specific unui salon medical, instalaţii electrice, instalaţii de curenţi slabi (detecţie incendiu, comunicare voce/date, control acces), instalaţii de fluide medicale individuale. La secţia de interne s-au instalat  80 de paturi standard , fiecare salon fiind prevăzut cu 5 paturi.

Finanţarea a fost făcută de Consiliul Judeţean Prahova, iar Bogdan Toader, preşedintele instituţiei şi vicepreşedintele Ludmila Sfârloagă au mers astăzi să vadă cum arată noua secţie.  Alături de câţiva dintre consilierii judeţeni şi şeful secţiei, dr. Ştefan Pavelescu, ei au mers prin saloane şi s-au arătat încântaţi de noile îmbunătăţiri.

Programul de îmbunătăţire a infrastructurii spitaliceşti la SJU Ploieşti va  continua şi cu alte secţii.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Programul tonetelor TCE Ploieşti pe 1 şi 2 ianuarie 2018

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești a stabilit ca, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *