miercuri , 10 ianuarie 2018
Acasă / Administratie / Primăvara lui 2018 vine cu „penalizarea de mediu” pentru şoferi

Primăvara lui 2018 vine cu „penalizarea de mediu” pentru şoferi

Cel mai probabil la primăvară, românii vor avea de plătit o nouă taxă de mediu. Venită azi la Ploieşti, Graţiela Gavrilescu, ministrul mediului, a ţinut să precizeze că noul bir nu este o taxă, ci o penalizare a celor care poluează mediul cu maşini vechi, neperformante. 

„În februarie, martie, aprilie vom finaliza…Nu este o taxă, ci o penalizare pentru toţi cei care poluează, va fi un certificat de emisii care va ţine cont de trei criterii: capacitatea cilindrică, norma de poluare şi emisiile de carbon. Deci, aceste aspecte vor fi adunate într-un certificat, iar banii nu vor fi încasaţi direct de Fondul de Mediu, ci de o altă instituţie, vom vedea care”, a declarat Gavrilescu.

citeste si:http://prahovaeconomica.eu/2017/09/27/ministrul-mediului-am-putea-de-multe-ori-sa-mergem-patru-intr-o-masina-este-mai-economic-sa-circuli-asa-si-din-punct-de-vedere-al-poluarii-si-financiar/

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Programul tonetelor TCE Ploieşti pe 1 şi 2 ianuarie 2018

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești a stabilit ca, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *