joi , 11 ianuarie 2018
Acasă / Administratie / Cine cântă pentru ploieşteni de Revelion? Vezi programul!

Cine cântă pentru ploieşteni de Revelion? Vezi programul!

Primăria municipiului Ploiești invită ploieștenii, în noaptea dintre ani, să petreacă Revelionul împreună cu cei dragi, în centrul civic al orașului, la un concert special dedicat lor.

Evenimentul va începe la ora 22.00, pe scena amenajată în parcarea din fața Palatului Culturii evoluând  artiști: Andreea Bănică, Dorian Popa, Amna și trupa Alb și Negru.

Pentru ca totul să fie în regulă, în intervalul de timp în care se va desfăşura spectacolul şi până după miezul nopţii, circulaţia va fi închisă pe bulevard de la interesecţia cu strada Tache Ionescu şi până la sensul giratoriu de la Catedrala Sfântul Ioan.

La cumpăna dintre ani, cei prezenți vor admira spectaculoase focuri de artificii, care vor fi lansate din zona Parcului Toma Socolescu.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Programul tonetelor TCE Ploieşti pe 1 şi 2 ianuarie 2018

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești a stabilit ca, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *