vineri , 12 ianuarie 2018
Acasă / Social / Au fost Moşi Crăciun pentru alţi copii de-o vârstă cu ei!

Au fost Moşi Crăciun pentru alţi copii de-o vârstă cu ei!

O grupă de copii de la grădiniţa ploieşteană  Step by step Raza de soare a vrut să facă o bucurie de sărbători colegilor de la Grădiniţa Lapoş. Aşa că, alături de părinţi şi cadre didactice, micuţii au strâns hăinuţe şi dulciuri, dar şi jucării la care  au renunţat pentru alţii şi le-au dus la Lapoş.
” Această activitate se doreste a fi continuarea unei alte activităţi,  desfaşurată în vara acestui an când am organizat împreună cu Fundaţia Ovidiu Ro cursuri de vară în această localitate. Le-am sugerat copiilor şi părintilor grupei Cercetaşilor , la care lucrez, să organizăm astfel de activitate în dorinţa de a oferi un strop de bucurie copiilor  care nu au prea multe posibilităţi financiare. Părintii s-au mobilizat si au strâns hăinuţe, dulciuri. Copiii au renuntat la jucării si le-au adus cu plăcere la gradiniţă  unde le-am împachetat cu toţii. Considerăm ca aceste acţiuni contribuie în mare măsură la sensibilizarea copiilor faţă de alţi copii aflaţi în dificultate sau nu la fel de norocoşi ca ei”, a povestit profesorul Emilia Ioniţă.
La acţiune au participat 32 de copii şi părinţii lor.
După ce au dus cadourile, copiii au vizitat si casa poetului Lucian Avramescu si Mănăstirea Apostolache.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Moş Crăciun a venit şi la copiii angajaţilor din Petrotel Lukoil-video

Moş Crăciun a venit şi la copiii angajaţilor de la Petrotel Lukoil. Conducerea rafinăriei le-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *