duminică , 18 februarie 2018
Acasă / Social / Spectacol şi daruri pentru bătrânii centrului de la Plopeni

Spectacol şi daruri pentru bătrânii centrului de la Plopeni

În afară de lucruri materiale, cadouri, mâncare, îmbrăcăminte, oamenii au nevoie să fie iubiţi, apreciaţi şi doriţi în societate. De fapt, în căminele de bătrâni nu cadourile sunt mult aşteptate înaintea sărbătorilor, cât oamenii care vor să interacţioneze cu bătrânii.

Echipa Asociaţiei „De profesie, Om”, coordonată de Isabela Neagu, a organizat la Centrul de Asistenţă pentru Bătrâni din oraşul Plopeni un eveniment dedicat persoanelor vârstnice cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Agatha Toma, Eduard Stoica, Liviu Marin, Angela Constantin şi Ciprian Duda au acceptat invitaţia asociaţiei şi au venit la cămin să cânte pentru beneficiari.

„Bătrânii, ca şi cei mici, vor să fie compătimiţi pentru durerea lor, însă de bătrâni nimănui nu-i este milă” spunea Anton Cehov, însă noi am dorit să-l contrazicem şi să arătăm că există oameni cărora le pasă şi de persoanele vârstnice. Şi noi vom fi cândva bătrâni. Dacă vrei ca cei din jurul tău să fie fericiţi, arată-le compasiunea ta! Dacă vrei ca şi tu să fii fericit, arată-ţi compasiunea !”, sunt de părere organizatorii.

Cu ajutorul sponsorilor, Petro Construct S.A. şi Generali România Agenţia Ploieşti 2, asociaţia a reuşit să aducă şi pachete cu alimente bătrâneilor.

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Regulament nou pentru acordarea sporurilor în învăţământ

Regulamentul privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal didactic din învățământ, mărimea concretă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *