joi , 11 ianuarie 2018
Acasă / Administratie / Spectacolele continuă la Ploieşti. Muzică uşoară şi populară încă două zile

Spectacolele continuă la Ploieşti. Muzică uşoară şi populară încă două zile

La Ploieşti continuă seria spectacolelor de sărbători care se ţin, aşa cum v-aţi obişnuit pe scena din parcarea Palatului culturii. 

 

Chiar acum, de la ora 17.30, vor putea fi urmăriți într-un scurt spectacol copiii Clubului Artist, cu momente de muzică ușoară.

 

Seara va continua, începând cu ora 18.00, cu momente artistice susținute de Clubul Copiilor din Băicoi, iar de la ora 19.00, Orchestra populară a Filarmonicii „Paul Constantinescu” va încheia programul cu un spectacol încărcat de emoție și tradiție.

 

Primăria Municipiului Ploiești vă așteaptă și miercuri, 13 decembrie, când, începând cu ora 17.00, Grupul vocal instrumental Prahovița va aduce în fața spectatorilor momente artistice inedite.

 

Ploieștenii prezenți la scena din fața Palatului Culturii se vor bucura, de la ora 19.00, de  momente de dans popular și voie bună oferite de artiștii ansamblurilor folclorice Prahova și Prahova Junior.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Programul tonetelor TCE Ploieşti pe 1 şi 2 ianuarie 2018

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești a stabilit ca, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *