duminică , 18 februarie 2018
Acasă / Administratie / Spectacole de sezon în centrul Ploieştiului două zile la rând
dav

Spectacole de sezon în centrul Ploieştiului două zile la rând

Primăria Municipiului Ploiești vă invită joi, 7 decembrie a.c., pentru a treia seară consecutiv, la un spectacol de neuitat, găzduit în cadrul acțiunilor prilejuite cu ocazia „Sărbătorilor de iarnă”, evenimente cu tradiție pentru ploieșteni, organizate și în acest an, în perioada 5 – 31 decembrie.

 

Astfel, începând cu ora 17.00, pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, vor urca să împărtășească bucuria sărbătorilor de iarnă copiii de la Cercul de Teatru al Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” Ploiești, iar de la ora 17.20, micuții de la Clubul copiilor Breaza, secție a Palatului Copiilor Ploiești. 

 

Dornici să încânte auditoriul cu momente și cântece dragi din tezaurul folcloric românesc, pe scenă vor urca, pe rând, începând cu ora 18.00, îndrumați pe note muzicale, zeci de elevi ai Palatului Copiilor Ploiești.

 

Seara se va încheia cu un recital oferit de soliștii Teatrului Majestic, începând cu ora 19.00.

 

Primăria Municipiului Ploiești vă așteaptă și vineri, 8 decembrie, la o altă seară de neuitat, începând cu ora 17.00, la scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, unde atât cei mici, cât și cei mari, vor fi încântați cu momente muzicale, dans și teatru.

 

Seara va debuta cu momente încărcate de spiritualitate oferite de elevii Cercului de teatru al Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” Ploiești,  urmate, începând cu ora 17.20, de momente de dans și voie bune oferite de copiii de la Clubul copiilor Breaza.

 

Începând cu ora 18.00, actorii Teatrului de copii “Ciufulici” vor aduce în scenă clipe de basm, prin interpretarea piesei de teatru Cântăreții din Bremen”.

 

Pe final de seară, începând cu ora 19.00, spectatorii vor fi încântați de Ansamblurile folclorice Prahova” și „Prahova Junior” cu un spectacol de folclor, viu grai al tradițiilor românești autentice.

 

Primăria Municipiului Ploiești va continua să ofere momente magice, presărate cu programe artistice încărcate de emoție și bun gust, în fiecare seară a lunii cadourilor, între orele 17.00 și 21.00, pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, aici urmând să fie prezentate piese de teatru pentru copii, cântece și dansuri populare, poezii și colinde.

comunicat de presa Primaria Ploiesti

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Prahovenii se plâng de funcţionari publici dezinteresaţi sau răuvoitori

Prahovenii se plâng în continuare că funcţionarii diferitelor instituţii publice nu se poartă cu ei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *