duminică , 18 februarie 2018
Acasă / Social / Târg de Crăciun la Colegiul Caragiale Ploieşti. Vezi ce au pregătit elevii!

Târg de Crăciun la Colegiul Caragiale Ploieşti. Vezi ce au pregătit elevii!

Elevii Colegiului Naţional I.L. Caragiale din Ploieşti vor sărbători într-un mod diferit venirea lui Moş Nicolae. Mâine, între orele 9 şi 16,30, în curtea insituţiei va fi organizat un Târg de Crăciun. 

De la standurile prezente veţi putea cumpăra pentru a face cadouri bijuterii făcute manual, cosmetice, cărţi, decoraţiuni pentru pomul de Crăciun făcute de elevii colegiului, dar şi dulciuri de sezon.

Evenimentul, care nu este la prima încercare, ediţia de Paşte bucurându-se de un mare succes, este organizat de Asociația Părinților şi are  ca scop strângerea de donaţii pentru activitatile Asociației Parintilor 150 CNILC, activităţi ce presupun proiecte educaţionale în şcoală. 

Aşa cum face de obicei, directorul colegiului, profesor Carmen Băjenaru, a anunţat detaliile pe facebook.

„La ora 13 va fi tombola. Biletele se procura de la organizatori mai precis de la elevii de la cls a 12 A, C, E”, se arată în poastare.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Regulament nou pentru acordarea sporurilor în învăţământ

Regulamentul privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal didactic din învățământ, mărimea concretă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *