duminică , 18 februarie 2018
Acasă / Administratie / Moş Nicolae aprinde luminiţele la Ploieşti! Vezi programul evenimentului

Moş Nicolae aprinde luminiţele la Ploieşti! Vezi programul evenimentului

În această seară, Ploieştiul se va umple de lumina şi magia sărbătorilor de iarnă. Ca în fiecare an în ajun de Moş Nicolae, ploieştenii sunt invitaţi să se bucure de întregul eveniment care presupune aprinderea luminiţelor în oraş.

Aprinderea iluminatului festiv de sărbători se va produce la ora 17, în faţa Palatului Administrativ, acolo unde au fost montate caleşti cu reni, Moş Crăciun, globuri colorate, dar şi un brăduţ natural, donat de un ploieştean.

Copiii, împreună cu părinții și bunicii, care vor participa la eveniment, se vor putea bucura de farmecul acestui eveniment prin vizionarea spectacolului “Dragonul” susținut de actorii Teatrului pentru Copii “Ciufulici”. În spiritul lui Moș Nicolae, municipalitatea ploieșteană le va oferi copiilor prezenți la sărbătoare mici surprize.

De la ora 18.30, seara magică va continua cu un concert susținut de îndrăgitul interpret Smiley, și se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Prahovenii se plâng de funcţionari publici dezinteresaţi sau răuvoitori

Prahovenii se plâng în continuare că funcţionarii diferitelor instituţii publice nu se poartă cu ei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *