vineri , 23 februarie 2018
Acasă / Social / Târgul cu bunătăţi şi dichisuri deschis la Ploieşti şi la Câmpina de sărbători

Târgul cu bunătăţi şi dichisuri deschis la Ploieşti şi la Câmpina de sărbători

Pe lângă târgurile de Crăciun organizate de către Primăria Ploieşti, respectiv Hale şi Pieţe, în faţa Winmarkt Omnia se va deschide Târgul cu bunătăţi şi dichisuri. Chiar pe 5 decembrie, odată cu aprinderea luminiţelor, pentru ca fiecare, mic sau mare, să găsească ceva frumos în ghetuţe. 

Decoraţiuni de sezon, cosmetice naturale, jucării şi multe altele vor ajunge cu siguranţă de la târg în ghetuţele curate.

Aici veţi găsi bucatele tradiţionale cu care v-aţi obişnuit deja-conservele bune de la Poiana Fermecată-zacuscă de mai mai multe tipuri, gemuri şi dulceţuri, siropuri naturale îndulcite cu suc de mere sau  şerbetul copilăriei, miere şi alte produse apicole, brânzeturi, produse din carne ca la bunica acasă şi bineînţeles vin fiert pe care să-l savuraţi în timp ce oraşul se umple de magia sărbătorilor.

Târgul cu bunătăţi şi dichisuri va fi deschis în faţa magazinului Omnia între 5-9 decembrie şi 18-23 decembrie.

La Câmpina, producătorii vor putea fi găsiţi între 20-23 decembrie La Ceas. 

 

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Inedit: Sărbătoreşte Dragobetele cu sarmale şi cadouri pentru cel iubit!

Un restaurant din Ploieşti sărbătoreşte Dragobetele într-un mod inedit. Îşi aşteaptă clienţii atât cu mâncare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *