vineri , 23 februarie 2018
Acasă / Administratie / Când se vor aprinde luminiţele festive la Ploieşti? Ce surprize pregăteşte primăria!

Când se vor aprinde luminiţele festive la Ploieşti? Ce surprize pregăteşte primăria!

Pe 5 decembrie de la ora 18, ca în fiecare an in ultimul timp, la Ploieşti se vor aprinde luminiţele ornamentale de sărbători. În mod sigur vor fi luminiţe în centrul Ploieştiului, acolo unde se vor desfăşura şi activităţile specifice sărbătorilor.

A fost alocată suma de 1,2 milioane de lei pentru iluminatul festiv, atât pentru anul acesta, cât şi pentru cele câteva zile din ianuarie 2018. De aceea, primarul Adrian Dobre este rezervat în ceea ce priveşte iluminatul festiv din cartiere.

„Nu ştiu dacă vor ajunge banii şi pentru cartiere. Am fost la Cluj, nici acolo nu era în cartiere, ci doar în centru şi ei au bugetul de investitiţii cât avem noi tot bugetul. Vom avea şi brad în faţa Palatului Administrativ. Deja a început montarea instalaţiilor in copacii din jurul primăriei. Târgul de Crăciun va fi amplasat în zona pietonală, în faţa Palatului Administrativ. Separat, Hale şi Pieţe organizează un târg cu produse alimentare în Parcul Toma Socolescu„, a declarat primarul Dobre.

În perioada sărbătorilor de iarnă vor avea loc mai multe concerte, dar nici despre acestea edilul şef nu a putut da prea multe detalii pentru că nu s-au terminat procedurile de licitaţie.

credit foto: Sorin Petculescu

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Decizie locală. Unde poţi parca gratuit în staţiunea Sinaia

Consiliul Local Sinaia a aprobat regulamentul privind politica prin care s-a introdus noțiunea de  parcare fără …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *