vineri , 23 februarie 2018
Acasă / Social / Video-Vezi cum arată Pădurea Copiilor de pe Centura de Est a Ploieştiului!

Video-Vezi cum arată Pădurea Copiilor de pe Centura de Est a Ploieştiului!

Cine trece pe Centura de Est a Ploieştiului cu greu mai poate identifica locul unde în urmă cu câţiva ani era groapa de gunoi a oraşului. Locul a fost denivelat şi de cinci ani, acolo se tot plantează copaci. Iniţiativa aparţine Clubului Rotary care a găsit deschidere la conducerea Rafinăriei Petrotel Lukoil pentru a sponsoriza de fiecare dată acţiunea de împădurire.

 

Doar acum au fost plantaţi 5.000 de puieţi.

Pe drept cuvânt se poate spune că păduricea deja creată aici este a copiilor. An de an, elevi ai şcolilor din oraş, dar şi cei ai Organizaţiei Concordia, au venit să planteze copaci.

Plantările din acest program au fost făcute de două ori pe an, primăvara şi toamna, iar rata de eşec este foarte mică, mai toţi puieţii prinzându-se.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Inedit: Sărbătoreşte Dragobetele cu sarmale şi cadouri pentru cel iubit!

Un restaurant din Ploieşti sărbătoreşte Dragobetele într-un mod inedit. Îşi aşteaptă clienţii atât cu mâncare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *