vineri , 23 februarie 2018
Acasă / Editorial / Emisiunea Prahova economică va fi difuzată şi pe Wyl FM începând de azi

Emisiunea Prahova economică va fi difuzată şi pe Wyl FM începând de azi

Emisiunea Prahova Economică difuzată de obicei pe canalul TV Sud Est de mai multe ori pe săptămână a devenit de azi radiofonică. Graţie colaborării cu postul de radio Wyl FM, emisiunea noastră va fi difuzată şi aici, luni şi joi de la ora 15.00. Pentru cei care nu au la îndemână un radio, postul Wyl Fm se poate asculta şi online. 

În cele aproximativ 25 de minute veţi putea afla cele mai importante ştiri ale săptămânii din administraţie, social, invăţământ, sănătate si bineînteles economie, sfaturi pentru o bună colaborare la serviciu atât pentru angajaţi cât şi pentru angajatori, locuri de muncă, dar şi idei de afaceri, prezentate în reportaje în care oameni ca voi ne povestesc de ce s-au lăsat de munca în corporaţii sau la stat şi au luat-o pe drumul lor.

Emisiunile Prahova Economică pot fi văzute şi aici, 

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Inedit: Sărbătoreşte Dragobetele cu sarmale şi cadouri pentru cel iubit!

Un restaurant din Ploieşti sărbătoreşte Dragobetele într-un mod inedit. Îşi aşteaptă clienţii atât cu mâncare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *