luni , 19 februarie 2018
Acasă / Afaceri / Gala Topul firmelor prahovene 2017. Petrotel Lukoil Ploieşti a primit trei distincţii

Gala Topul firmelor prahovene 2017. Petrotel Lukoil Ploieşti a primit trei distincţii

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a organizat aseară Gala Topul firmelor prahovene 2017, eveniment la care au participat nume sonore atât din industria prahoveană şi naţională, cât şi din politica internaţională. 35 de ambasadori şi doi foşi preşedinţi de stat şi  au onorat cu prezenţa evenimentul care de ani de zile premiază valoarea în afaceri şi contribuţia adusă societăţii. 

La start s-au înscris 22.800 de firme cu bilanţul depus la 31 ianuarie 2016. dintre acestea doar 5.700 au îndeplinit condiţiile din dosar, iar 2.749 de firme s-au înscris în top 10 cele mai bune firme în mai multe domenii, 125 ieşind câştigătoare. 

S-au acordat şi 30 de trofee pentru responsabilitate socială-15 pentru IMM-uri şi alte 15 pentru firme mari şi foarte mari. 27 de femei au primit titlul Femeia de Afaceri a anului 2016, în timp ce 30 de firme au primit premiul „160 de ani de tradiţie petrolieră prahoveană şi românească”.

Petrotel Lukoil SA Ploieşti a obţinut trei premii-cel pentru responsabilitate socială, cel pentru tradiţie petrolieră, dar şi premiu pentru fabricarea produselor din ţiţei-întreprinderi mari. 

Criteriile după care se ghidează camera pentru a decerna aceste premii sunt foarte stricte, pe baza lor rezultând un punctaj. firmele nu trebuie să aibă niciun indicator negativ: să fie pe profit, să nu aibă datorii la stat mai mari deâct creanţele, să nu existe probleme penale nerezolvate şi să corespundă şi din punct de vedere al cifrei de afaceri: minim 100.000 de lei pentru IMM-uri, 250.000 de lei pentru întreprinderile mari şi foarte mari.

 

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Testele psihometrice, importante pentru recrutarea pe funcţii de conducere

Un simplu interviu nu poate da angajatorului răspunsul la întrebarea-este această persoană omul potrivit pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *