Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

După ce "au rezolvat" toate problemele din Mitică Apostol, aleşii repară biserica arsă-Video

31 octombrie 2017
Share:
După ce

Mitică Apostol este un cartier din Ploieşti. Mulţi habar nu au unde se află pentru că îl desparte Centura de Vest de oraş. Poate pentru că este aşa de departe, nici administraţia nu prea se sinchiseşte de el.

Cartierul acesta are uliţe cu noroi sau praf, după cum e vremea, nu a auzit de canalizare şi apă curentă, administraţia ştie de el doar când oamenii trebuie să plătească "impozite de orăşeni" sau rovigentă ca să vină în centru iar politicienii îşi amintesc odată la patru, respectiv cinci ani, că ar putea să încerce încă o dată cu promisiuni.

Astăzi, însă, miracolul s-a întâmplat. În şedinţa de consiliu local, mai mulţi aleşi au ajuns la concluzia că biserica din Mitică Apostol are nevoie de ajutor. Sâmbătă dimineaţa, aceasta a fost cuprinsă de un incendiu care a făcut ravagii în corpul vechi, turla căzând în interior şi doar intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca noua clădire să nu fie şi ea afectată.

Consilierul local Marilena Stanciu a adus în faţa colegilor săi problema bisericii şi a propus alocarea unei sume de 100.000 de lei pentru reparaţiile lăcaşului de cult.

https://www.youtube.com/watch?v=fKduuUTgPEg&feature=youtu.be

E clar că biserica este ceva important în viaţa oamenilor, dar şi mai importante sunt multe alte lucruri de care ploieştenii din Mitică Apostol ar avea nevoie. Totuşi până acum nu am auzit vreun consilier pledând cauza acestor "săteni cu buletin de oraş".

Subiectul a fost discutat la întrebări şi interpelări şi deocamdată nu a fost alocată oficial nicio sumă pentru repararea bisericii.

sursa foto-isu prahova