luni , 19 februarie 2018
Acasă / Administratie / Ploieştenii vor plăti acelaşi tarif pentru energie termică ca şi anul trecut. Vezi ce a spus primarul Dobre

Ploieştenii vor plăti acelaşi tarif pentru energie termică ca şi anul trecut. Vezi ce a spus primarul Dobre

Cel puţin în sezonul rece al anului acesta, preţul gigacaloriei în Ploieşti va rămâne neschimbat. Este anunţul făcut de primarul Adrian Dobre, astăzi, în timpul unei conferinţe de presă. Şi asta în ciuda ameninţărilor făcute de conducerea Veolia care a încercat să forţeze mâna aleşilor spunând că Veolia îşi va retrage activitatea de aici. 

„Avem acum două proiecte de hotărâre pentru susţinerea în continuare a subvenţiei pe gigacalorie şi nu cred că cel puţin anul acesta se vor finaliza discuţiile legate de modul de calcul al tarifului gigacaloriei pe baza noii propruneri legiferate de către ANRSC care aduce elemente noi de calcul din nefericire, respectiv includerea în costul tarifului a unor elemente ca amprenta de carbon şi aşa mai departe. În momentul de faţă sunt discuţii între comisia stabilită de consiliu local şi Veolia Energie”, a precizat primarul.

Cele două proiecte ar putea intra pe ordinea de zi a şedinţei din 30 octombrie.

Aici sunt cele două proiecte de hotărâre:

http://www.ploiesti.ro/Proiecte%20hotarari/2017/proiect%20HCL.pdf

http://www.ploiesti.ro/Proiecte%20hotarari/2017/Varianta%202.pdf

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Primăria Ploieşti a depus cerere de finanţare pentru mai multe proiecte

Autoritatea Urbană constituită la nivelul Primăriei Municipiului Ploieşti anunţă depunerea la ADR Sud-Muntenia  a Documentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *