duminică , 18 februarie 2018
Acasă / Social / Delicatese culinare şi maşini de epocă la centrul comercial din nordul Ploieştiului

Delicatese culinare şi maşini de epocă la centrul comercial din nordul Ploieştiului

De astăzi, în parcarea centrului comercial din nordul Ploieştiului vă veţi putea delecta cu mâncăruri rafinate sau tradiţionale la Street Food Festival, iar de sâmbătă veţi putea admira o colecţie de maşini retro în cadrul ediţiei „Retro Parada Toamnei”. 

Cu ocazia aniversarii a 12 ani, retailerul din cadrul aceluiaşi mall,  ii intampina pe clienti cu un festival al celor mai delicioase preparate. Pentru o experienta culinara completa, acestora li s-au pregatit trei zone dedicate: gastro, desert si bar.

Veţi putea degusta preparate din carne la gratar, ciolan, pastrama, varza cu costita pana la tochitura, mititei si scariţă de porc, dar si deserturi delicioase, precum clatite si placinte cu mere si diverse sortimente de cafea, bauturi alcoolice si nonalcoolice. Festivalul se desfasoara de joi pana duminica, in parcarea centrului comercial, in intervalul orar 10:00-21:00.

Sâmbătă, în intervalul orar 10:00-14:00, în parcarea mallului veţi putea admira peste 50 de exponate, cu o vechime de peste 40 de ani.

Expozitia va aduce in centrul atentiei un model cu totul aparte: un BMW din anul 1938 transformat in 1960 intr-o replica de Cadillac.

Retro Parada Toamnei este organizata de Retromobil Romania si se organizeaza simultan in 26 de orase.

Dacă faceţi cumpărături aici poate ar fi bine ca în weekend să-l luaţi şi pe cel mic cu voi. Sambata si duminica, în zona caselor de marcat, in intervalul orar 12:00-15:00, micutii sunt intampinati de personajele lor preferate din desene animate si vor putea sa ia parte la ateliere de creatie, sesiuni de face painting si baloane modelatoare.

Cei mari sunt asteptati cu premii surpriza si, din ora in ora, vor putea castiga, prin tragere la sorti, un tort si o sampanie.

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Regulament nou pentru acordarea sporurilor în învăţământ

Regulamentul privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal didactic din învățământ, mărimea concretă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *