duminică , 18 februarie 2018
Acasă / Administratie / Angajaţii SGU Ploieşti îşi vor lua salariile! Situaţia societăţii a fost deblocată pentru moment

Angajaţii SGU Ploieşti îşi vor lua salariile! Situaţia societăţii a fost deblocată pentru moment

Situaţia nefericită în care se află SGU Ploieşti pare să se redreseze.  Astăzi, conducerea societăţii subordonate consiliului local a anunţat că salariile neachitate de două luni vor fi plătite în scurt timp. ANAF Prahova a acceptat eşalonarea datoriei de 3,9 milioane de lei, dar şi planul de redresare a societăţii care în acest moment este pe profit. 

Pe aceeaşi temă:http://prahovaeconomica.eu/2017/10/06/angajatii-din-cimitirele-ploiestene-la-un-pas-sa-nu-mai-ingroape-mortii-vezi-reactia-primarului-adrian-dobre/

Mai jos redăm comunicatul de presă transmis de conducerea SGU Ploieşti:

În calitate de Director General al Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL, aduc la cunoștința opiniei publice faptul că astăzi, miercuri, 11.10.2017, planul de redresare financiară și cererea de eșalonare la plată a obligațiilor fiscale ale societății noastre au fost aprobate de către ANAF Prahova, astfel încât, odată cu deblocarea conturilor bancare, Direcția Economică va proceda la plata salariilor aferente lunii august 2017 către angajații unității.

În toată această perioadă, de la momentul la care am preluat mandatul provizoriu de management, am fost pus în situația de a găsi soluții urgente la probleme despre care nu am avut cunoștință, considerând că rezolvarea acestora are întâietate în fața acțiunilor de dezmințire a acuzațiilor publicate în diferitele articole de presă, menite a discredita acțiunile mele și societatea, împotriva stabilității și bunei desfășurări a activității SGU Ploiești S.R.L.

Pe această cale, țin să îi asigur pe angajații societății noastre că vineri, 13.10.2017, vor încasa salariul aferent lunii august 2017, iar în cursul săptămânii viitoare vor fi emise și salariile aferente lunii septembrie 2017. De asemenea, închei prin a mulțumi fiecărui angajat în parte pentru profesionalismul, înțelegerea și comportamentul complet asumat față de buna funcționare a societății, dovedite în această perioadă extrem de dificilă pentru dumnealor și familiile acestora. În fata dumnealor, mă înclin!

Director general, Ovidiu Negulescu”

Vă reamintim că în urma controalelor făcute de Camera de Conturi Prahova, SGU Ploieşti a fost obligată să plătească din urmă mai multe inadvertenţe găsite în acte, cum ar fi de exemplu tichete de masă caldă oferite angajaţilor, facilitate considerată ilegală.

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Prahovenii se plâng de funcţionari publici dezinteresaţi sau răuvoitori

Prahovenii se plâng în continuare că funcţionarii diferitelor instituţii publice nu se poartă cu ei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *