marți , 20 februarie 2018
Acasă / Administratie / Lucrări la reţea. Fără apă caldă astăzi pentru ploieştenii din Bariera Bucureşti

Lucrări la reţea. Fără apă caldă astăzi pentru ploieştenii din Bariera Bucureşti

Veolia Energie Prahova anunta efectuarea unui nou set de lucrari de modernizare si interventie controlata la reteaua de termoficare, pentru astăzi, 28 Septembrie 2017. De aceasta data, lucrarile au fost programate a se desfasura in cartierul Bulevardul Bucuresti.

Astfel, in cursul zilei, furnizarea cu apa calda va fi intrerupta in intervalul orar 08.00 – 19.00, pentru blocurile arondate punctelor termice 1 si 2, in perimetrul strazilor: Industrei, Barcanesti, B-dul Bucuresti si B-dul Petrolului.

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra in mod dedicat la desfasurarea acestor lucrari, incercand sa reduca la minimum intervalul orar in care consumatorii ar putea fi afectati de intreruperi in furnizarea apei calde.

Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectata pentru disconfortul creat si îi asiguram ca echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cat mai rapida a acestor lucrari, in aceeasi idee a modernizarii a orasului nostru.

Stam la dispozitia clientilor cu privire la stadiul lucrarilor si alte informatii la nr. 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Telekom) şi 0244 408 888 (tarif normal, orice reţea de telefonie fixă sau mobilă) – Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova.

comunicat de presa

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Primăria Ploieşti a depus cerere de finanţare pentru mai multe proiecte

Autoritatea Urbană constituită la nivelul Primăriei Municipiului Ploieşti anunţă depunerea la ADR Sud-Muntenia  a Documentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *