luni , 19 februarie 2018
Acasă / Social / Iată ce veţi găsi la târgul artizanilor de la Festivalul Interetnic de la Ploieşti care începe azi! Galerie foto

Iată ce veţi găsi la târgul artizanilor de la Festivalul Interetnic de la Ploieşti care începe azi! Galerie foto

Festivalul Interetnic de la Ploieşti nu vine numai cu mâncare delicioasă care poate fi servită pe stradă sau cum muzică, ci şi cu artişti care impresionează prin obiectele hand made. Dacă vreţi să evitaţi agitaţia ce se va instala cu siguranţă pe Bulevardul cu Castani după ora 18, aţi putea da o fugă şi acum să vedeţi frumoasele obiecte care sigur o să vă facă cu ochiul. 

Noi o să vă dezvăluim o parte dintre surprizele pe care le veţi găsi pe bulevard. Rochiţele colorate de la Câmpina sunt şi acum prezente, dar pentru că tot vine vremea friguroasă, doamna Marina Iordăchescu a adus şi paltoane pentru copii. Mihai Anton de la Brother’s va expune genţile colorate pe care le ştiţi de la Festivalul Medieval, dar şi alte obiecte nou nouţe. Diana Chiru de la Câmpina ne va încânta şi de data aceasta cu iile făcute de mâini dibace. 

Bijuterii din os şi din piele pentru doamne cochete, dar şi din acelea cu pietre semipreţioase, obiecte decorative din sticlă şi ceramică, icoane pe sticlă sau lemn o să vă atragă şi ele cu siguranţă.

 

Iar dacă vă era poftă de o cafea la ibric de alamă, dar nu aveţi de unde să cumpăraţi aşa ceva, ei bine, la târg a venit şi un expozant care vinde exact ibrice şi vase din alamă, dar şi frumoase bijuterii din acest material. 

E imposibil să nu aveţi vreun sărbătorit care să merite un cadou de la târgul hand made din Ploieşti, vreun prieten care să merite un frumos obiect de aici sau pur şi simplu dorinţa de a vă face un cadou chiar vouă, aşa fără un motiv special.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

RAR dezminte zvonurile privitoare la ITP-ul suspendat al maşinilor

Registrul Auto Român respinge informațiile difuzate recent în mass-media potrivit cărora RAR și DRPCIV ar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *