vineri , 12 ianuarie 2018
Acasă / Administratie / Şcolile din Prahova vor fi evacuate începând cu ora 15.30. Vezi ce au hotărât autorităţile!

Şcolile din Prahova vor fi evacuate începând cu ora 15.30. Vezi ce au hotărât autorităţile!

Aşa cum a anunţat ANMH, în această după amiază, începând cu ora 16.00 este anunţat cod portocaliu de vijelie. Pentru a nu pune în pericol elevii,  Inspectoratul Judeţean Şcolar Prahova a decis ca toate unităţile să fie evacuate începând cu ora 15.30.

„Deja am anunţat în unităţile şcolare să îi trimită pe copii acasă de la ora 15.30. Probabil că la ora aceasta, părinţii au fost deja anunţaţi. am primit avertizarea meteo de la ISU şi nu vrem să punem copiii în pericol”, a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Prahova.

Din câte se pare, deocamdată informaţia nu a ajuns în toate şcolile, dar cel puţin la Ploieşti, elevii deja şi-au anunţat părinţii.

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Aproape 3 pe loc la admitere în Şcoala de subofiţeri de pompieri de la Boldeşti

În perioada 10 – 20 ianuarie  a.c.,  la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *