miercuri , 21 februarie 2018
Acasă / Social / Spectacolul naturii în Noaptea la Zoo Bucov 2017. Vezi ce au pregătit organizatorii!

Spectacolul naturii în Noaptea la Zoo Bucov 2017. Vezi ce au pregătit organizatorii!

Vineri, 15 septembrie, de la ora 18, ploieştenii şi toţi cei care iubesc animalele sunt invitaţi la Zoo Bucov pentru Noaptea la Zoo, eveniment devenit deja tradiţie. Vizitatorii mici şi mari vor putea vedea cum este viaţa în grădina zoologică când se lasă întunericul, cu atât mai mult cu cât sunt animale care nu îşi prea fac simţită prezenţa pe timpul zilei.

Ca de obicei, spectacolul naturii este completat de cel al organizatorilor. La scena din Parcul Stere vor fi demonstraţii de mişcare pe muzică populară cu Nicoleta Mocanu, dar şi spectacol de teatru ţinut de artiştii de la „Toma Caragiu”, iar Ansamblul „Mugur de fluier” de la Şcoala „Constantin Stere” din Bucov şi Orchestra „Flacăra Prahovei” vor încânta pe toţi cei prezenţi cu dansuri şi muzică de calitate.

De la spectacol nu vor lipsi fachirii care aruncă flăcări şi multe alte suprize.

Detalii aici: https://www.facebook.com/parcbucovzoo/photos/gm.120500202006368/943605955777130/?type=3&theater

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Să susţinem tradiţia! Ansamblul Calabreaza în duel la PRO TV

În mai puţin de o oră, la PRO TV, va începe o comeptiţie importantă între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *