vineri , 12 ianuarie 2018
Acasă / Social / Târgul cu bunătăţi şi dichisuri deschis la Ploieşti de Sfânta Maria Mică

Târgul cu bunătăţi şi dichisuri deschis la Ploieşti de Sfânta Maria Mică

Weekendul următor, între 7 şi 9 septembrie, ploieştenii se vor întâlni cu producătorii de la Târgul cu bunătăţi şi dichisuri, ca de obicei, în parcul din faţa Halelor Centrale.

Vezi aici programul târgului:https://www.facebook.com/targulcubunatatisidichisuri?fref=ts

Vă puteţi face stocul de mezeluri bune şi sănătoase, brânzeturi de la Fundata, Braşov, legume şi fructe proaspete de la Aprozăreşti, miere şi produse apicole de cea mai bună calitate de la Sibiu, magiunul de Topoloveni, delicioasele dulceţuri, gemuri, siropuri, zacuscă, sosuri pentru friptură şi şerbet de la Poiana Fermecată, vin de casă, dar şi baclavale şi alte produse de patiserie. 

Şi pentru că pe 8 septembrie trebuie să faceţi cadouri de Sfântă Maria, aflaţi că tot de la târg puteţi cumpăra multe lucruri deosebite: produse din piele-genţi, portofele, curele, portfarduri etc de la Brother s Star din Vălenii de Munte, bijuterii din porţelan, obiecte făcute manual pentru casă şi suflet şi multe altele. 

 

Copiii din Ploieşti sunt invitaţi la atelierele gratuite de lucru manual, care de fiecare dată au succes.

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Moş Crăciun a venit şi la copiii angajaţilor din Petrotel Lukoil-video

Moş Crăciun a venit şi la copiii angajaţilor de la Petrotel Lukoil. Conducerea rafinăriei le-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *