marți , 20 februarie 2018
Acasă / Social / Să ne amintim de Toma Caragiu! Teatrul ploieştean te invită la un eveniment deosebit

Să ne amintim de Toma Caragiu! Teatrul ploieştean te invită la un eveniment deosebit

Cu ocazia implinirii a 92 de ani de la nasterea marelui actor Toma Caragiu, patronul teatrului ploiestean, Teatrul Toma Caragiu organizeaza in data de 21 august o serie de manifestari, dupa urmatorul program:

– ora 10.00 – depunere de flori la statuia actorului din imediata vecinatate a teatrului

– ora 10.30 – deschiderea in foayerul principal al teatrului a expozitiei fotodocumentare „In Memoriam Toma Caragiu”, care prezinta ipostaze actoricesti ale lui Toma Caragiu imortalizate atat pe scena Teatrului ploiestean, cat si pe marile scene bucurestene

– ora 10.45 – rememorarea unor momente din viata marelui actor, prin vizionarea unui material video ce cuprinde interviuri marturii despre Toma Caragiu cu personalitati ale teatrului romanesc – Marin Moraru, Horatiu Malaele, Florin Zamfirescu, Mihai Malaimare, Mircea Diaconu.

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

RAR dezminte zvonurile privitoare la ITP-ul suspendat al maşinilor

Registrul Auto Român respinge informațiile difuzate recent în mass-media potrivit cărora RAR și DRPCIV ar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *