Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Angajaţii Petrotel Lukoil s-au întrecut în cea de-a cincea ediţie a Spartakiadei

16 august 2017
Share:
Angajaţii Petrotel Lukoil s-au întrecut în cea de-a cincea ediţie a Spartakiadei

După o lună de competiţii, angajaţii Rafinăriei Petrotel Lukoil din Ploieşti, au încheiat cea de-a cincea ediţie a Spartakiadei, aşa cum este numită întrecerea sportivă anuală a companiei care se desfăşoară întodeauna vara, în perioada iulie-august. 

Competiţia sportivă a reuşit să aducă la start 300 dintre angajaţii rafinăriei ploieştene, dar şi dintre ai firmelor partenere, în sporturi precum minifotbal, şah, atletism, tenis de masă.

Aşa cum era de aşteptat, minifotbalul a fost cel mai apreciat, de altfel acestă disciplină fiind şi cea care a încheiat concursul. În finală s-au întâlnit echipele Lukoil 2 şi Carpaţi Com, cupa mergând la jucătorii Carpaţiului, care, în ciuda caniculei, au reuşit să demonstreze reale calităţi de învingători.

"Îi felicităm pe toţi concurenţii pentru că au jucat bine, în ciuda temperaturilor ridicate. Spartakiada este deja la a cincea ediţie şi a devenit o tradiţie în Rafinăria Petrotel Lukoil ca în fiecare vară să ne întrecem în activităţi sportive. Mă bucur că de fiecare dată ne strângem din ce în ce mai mulţi, chiar dacă acum este o perioadă de concedii. Astfel de întâlniri ne ajută să ne cunoaştem mai bine între noi, şi altfel decât la locul de muncă", a declarat Gheorghe Paraschivoiu, preşedintele Sindicatului Angajaţilor din Petrotel Lukoil.

Indiferent de rezultatul obţinut, toţi participanţii la concurs au fost premiaţi.