vineri , 23 februarie 2018
Acasă / Economic / Finanţare de 250.000 de lei pentru IMM-uri care comercializează produse şi servicii de piaţă

Finanţare de 250.000 de lei pentru IMM-uri care comercializează produse şi servicii de piaţă

Miercuri, 16 August 2017, de la ora 10:00 vor începe înscrierile în „Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață”, anunţă Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri.

Bugetul alocat pentru 2017 este de 49,95 milioane de lei, urmând a fi acordate finanțări de până la 250.000 lei, cu 10% contribuție proprie, restul reprezentând contribuţia Guvernului României.

Beneficiarii acestui program sunt întreprinderile mici și mijlocii cu o vechime de minimum 1 an, care desfășoară activități de comercializare a produselor și serviciilor de piață.

Ministerul estimează că 200 de întreprinderi vor beneficia de acest program care vor crea minim 400 de noi locuri de muncă. Alte 300 de locuri de muncă ar putea fi create pentru persoane defavorizate sau absolvenţi.

Totodată, se preconizează că se vor menţine şi 600 de locuri de muncă existente la 31 decembrie 2016.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

De ce să nu-ţi repari maşina la service-ul partener al asiguratorului?

 Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (A.S.S.A.I.) atrage atentia tuturor pagubitilor RCA si asiguratilor CASCO …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *