vineri , 23 februarie 2018
Acasă / Administratie / Protest spontan la Finanţe Locale Ploieşti. Angajaţii nu sunt în cărţi pentru majorările salariale

Protest spontan la Finanţe Locale Ploieşti. Angajaţii nu sunt în cărţi pentru majorările salariale

Angajaţii Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti protestează din această dimineaţă. Aceştia s-au închis în sedii şi casieriile din oraş sau au plecat acasă şi au sistat programul cu publicul.

În urmă cu două ore, de exemplu, la sediul central poarta era închisă şi nu puteai intra dacă aveai de rezolvat vreo problemă. Angajaţii nu au pus nici măcar un anunţ pe poartă

Pe surse am aflat că angajaţii sunt nemulţumiţi faţă de proiectul privind salarizarea care ar fi trebuit să-i cuprindă şi pe ei.

„Nu am cerut sume uriaşe. Creşterea ar fi fost cu maxim 500 de lei, dar direcţia juridică nu a vrut să avizeze proiectul în acest fel. Dacă nu am fi blocat activitatea nimeni nu ne-ar fi ascultat. Sperăm să rezolvăm ceva astăzi în şedinţa de consiliu”, ne-a explicat un angajat. 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Decizie locală. Unde poţi parca gratuit în staţiunea Sinaia

Consiliul Local Sinaia a aprobat regulamentul privind politica prin care s-a introdus noțiunea de  parcare fără …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *