vineri , 23 februarie 2018
Acasă / Afaceri / Prahovenii pot face cumpărături de la Cora Ploieşti online. A doua zi totul va fi livrat acasă!

Prahovenii pot face cumpărături de la Cora Ploieşti online. A doua zi totul va fi livrat acasă!

După Bucureşti, Constanţa, Cluj şi Bacău şi la Ploieşti un hypermarket a lansat serviciul cu livrare la domiciliu. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil de acum şi în Cora Ploieşti.  Oferta se adresează oricui nu poate sau nu are timp să meargă să facă piaţa. 

Comanda este livrată la domiciliu în schimbul sumei de doar 15 lei. Serviciul acoperă orașul Ploiești, dar si peste 30 de alte localităţi: Găgeni, Tătărani, Blejoi, Bucov, Păulești, Brazi, Valea Călugărească, Urlați, Bărcănești, Ploieștiori, Parcul Industrial Ploiești, Strejnicu, Târgșoru Nou, Boldești Scăeni, Plopu, Lipănești, Târgșoru Vechi, Puchenii Mici, Puchenii Mari, Măgurele, Gorgota, Plopeni, Balta Doamnei, Ciolpani, Snagov, Cornu, Câmpina, Gherghița, Breaza, Târgoviște, Comarnic, Sinaia.

„Deschiderea magazinului online cu livrare la domiciliu este o veste bună pentru ploieșteni, cărora le suntem recunoscători pentru obiceiul de a-şi face cumpărăturile la noi. Sigur că îi vom întâmpina în continuare cu plăcere în magazin, iar pentru cei care au mai puţin timp sau au o perioadă aglomerată sau pur şi simplu au nevoie de mai mult timp petrecut cu familia sau pentru pasiunile lor,  există de-acum noul serviciu, care completează oferta noastră. Sunt sigură că, în curând, cora.ro va fi o soluţie pentru mulţi dintre clienţii noştri”, a spus Manuela Buaru, directorul Cora Ploiești.

Pe site-ul cora.ro sunt listate peste 30.000 de produse, de  la fructe şi legume proaspete, produse din carne, peşte, lactate, dulciuri, băuturi, la produse cosmetice, pentru casă şi familie, pentru îngrijirea copiilor şi pet shop. Comanda, care trebuie să fie de minim 50 de lei, vine după o zi pe alta şi tot pe site puteţi să alegeţi şi intervalul orar în care vreţi să primiţi cumpărăturile. 

„ Ne dorim să avem clienţi mulţumiţi, indiferent dacă aceştia vin la cumpărături în magazin sau aleg opţiunea modernă a shopping-ului online. Noi vrem să ne asigurăm că le oferim servicii de cea mai bună calitate, pe toate canalele”, a mai spus Manuela Buaru.

„Prin deschiderea cora.ro la Ploiești, suntem cu un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivului nostru de a consolida serviciul de  shopping online. Spuneam că ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment, care are un mare potenţial în România. Ne-am propus să lansăm acest serviciu, în timp, în toate cele 11 magazine din țară.

Ploiești este un magazin important pentru grupul nostru, încă din 2013, de la inaugurare, și vrem să ne asigurăm că oferim comunității locale cele mai bune și inovatoare servicii ale noastre”, a declarat Thierry Destailleur, directorul general al Cora România.

 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Magicienii Magic Web design Ploiesti

Cum să-ţi transformi clienţii în prieteni? Povestea de succes a Magic5 din Ploieşti

Magic5 este o firmă de design web din Ploieşti cu un portofoliu impresionant. Dincolo de …

Un comentariu

  1. O idee buna.mai rau cu fetele de acolo platite cu minim pe economie.si bonuri de masa.la ce vanzari sunt trebuie salarii mai mari nu de alta dar are balta peste.oare directoarea ar trai cu 1100 lei pe luna.banui ca nici 2000 de euro nui ajung.mai sunt si unii cliebti care fac rau si pica tit pe amarate.halal.si inca ceva fetele alea vin acolo de nevoie nu din dragoste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *