luni , 19 februarie 2018
Acasă / Social / Mai multe străzi din Ploieşti fără apă caldă până după amiază. Vezi harta!

Mai multe străzi din Ploieşti fără apă caldă până după amiază. Vezi harta!

Ploieştenii din mai multe zone ale oraşului vor avea astăzi apa caldă oprită. Veolia Energie Prahova continua lucrarile anuntate si prevazute in programul anual de mentenanta, ce vizeaza pregătirea sezonului de încălzire 2017-2018. Astfel, marti, 25 iulie, 2017 aceasta va derula o probă de presiune pentru rețeaua de termoficare a municipiului Ploiești, masura obligatorie in activitatea de mentenanta si asigurare a operarii in conditii optime pentru perioada de iarna 2017-2018.

Lucrările vor avea loc în intervalul 8.00-16.00 și ar putea afecta pe sectoare, mai multe puncte termice, distribuite în întreg orașul (vezi harta atasata). În functie de rezultatele probelor de presiune, echipele dedicate vor interveni imediat pentru a realiza eventualele reparații necesare iar confortul consumatorilor să nu fie impactat pe termen lung.

Astfel, pentru realizarea lucrarilor, se va proceda, pentru toate sectoarele vizate, la oprirea apei calde in intervalul orar 10.00-12.00. Apoi, in functie de rezultatele testului, pe sectoarele unde se va impune, furnizarea ar putea fi intrerupta pana la orele 16.00.

Proba de presiune este o etapă importantă din lista lucrarilor de vară, esențială pentru identificarea și repararea punctelor sensibile de pe rețelele de transport, astfel încât riscul unor eventualele întreruperi de alimentare cu energie termică, pe perioada iernii, să fie diminuat.
Veolia Energie Prahova isi asigura consumatorii ca se va lucra in mod dedicat la desfasurarea acestor lucrari, incercand sa se reduca la minimum intervalul orar in care clientii ar putea fi afectati de intreruperi in furnizarea apei calde.

Pentru zonele considerate situatii speciale : Spitalul de Obstetrică Ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, Spitalul de Boli Infectioase, Spitalul C.F.R. si Spitalul de Pediatrie, Veolia Energie Prahova a luat legatura cu conducerea acestor unitati si a dispus echipe de interventie speciale, cu scopul de a reduce riscurile in aceste zone si a asigura o buna operativitate a serviciilor.

Zonele colorate în galben sunt cele afectate de proba de presiune.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

RAR dezminte zvonurile privitoare la ITP-ul suspendat al maşinilor

Registrul Auto Român respinge informațiile difuzate recent în mass-media potrivit cărora RAR și DRPCIV ar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *