marți , 21 noiembrie 2017
Acasă / Turism / Mergi la Sinaia pentru Campionatul de Viteză în Coastă Dunlop 2017

Mergi la Sinaia pentru Campionatul de Viteză în Coastă Dunlop 2017

Vrei să scapi de căldura asfaltului? Mergi la Sinaia pentru un eveniment plin de adrenalină la sfârşitul weekendu-ului următor. Perla Carpaţilor găzduiește cea  de-a IX-a ediție a Campionatului de Viteză în coastă Dunlop2017 ( CNVCD ), fază importantă pentru cea de-a cincea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.

Desfășurată în perioada 21- 23 iulie, competiția din acest an va debuta sâmbătă dimineață, 21 iulie,   cu manșele de recunoaștere și antrenamentele cronometrate, urmând că duminică să avem parte de concursul propriu-zis.

„Spectacolul oferit de această cursă este unic, pentru că este singura desfășurată pe un circuit aflat în oraș, având foarte multe asemănări cu cea de la Monte-Carlo, ca urmare, participarea la Trofeul Sinaia Forever crește de la an la an. Urez baftă tuturor participanților la acest eveniment de care sunt foarte atașat. Din păcate, din cauza unei accidentări nu voi putea pilota în acest an, așa cum am făcut-o până acum”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Startul va fi dat din dreptul Cimitirului Eroilor și va continua pe străzile Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului și Drumul Nou al Cotei 1400. În cele două zile în  zonă se vor impune restricții de circulație. Pentru ocolirea zonelor blocate traficului, va fi afișată în oraș harta rutelor alternative.

Evenimentul este organizat de Primăria Sinaiași Clubul Sportiv Carpați Sinaia sub egida FRAS. Mai multe informații referitoare la competiție ( harta traseului,  regulamentul, înscrieri, acreditari ) puteți găsi aici : www.trofeulsinaiaforever.ro

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Şapte zile în România turistică cu bune şi rele. Costuri mult mai mici decât în restul Europei, obiective superbe-Galerie foto

Ai auzit de aşa multe ori că să fii turist în România este mai scump …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *