joi , 11 ianuarie 2018
Acasă / Economic / Cursuri antreprenoriale pentru românii care vor să îşi deschidă o afacere. Programul EMPRETEC a fost deschis!

Cursuri antreprenoriale pentru românii care vor să îşi deschidă o afacere. Programul EMPRETEC a fost deschis!

Programul EMPRETEC România 2017 pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale a devenit activ ieri, 20 iunie și va rămâne deschis până pe data de 7 iulie a.c. când este programat primul workshop, la Iași, cu posibilitatea de prelungire pentru celelalte 3 orașe în cazul neepuizării locurilor.

Prin Program se finanțează workshop-uri de dezvoltare a abilităților antreprenoriale, în scopul dobândirii de către antreprenori a cunoștințelor teoretice şi cu aplicabilitate practică, necesare începerii şi dezvoltării unei afaceri.

Prin implementarea programului se estimează acordarea de ajutor financiar unui număr de minimum 100 de beneficiari, persoane fizice, care vor participa la atelierele de lucru pentru dezvoltarea competențelor personale antreprenoriale.

Bugetul Programului pentru anul 2017 este de 504.000 lei, finanțându-se 4 workshop-uri EMPRETEC pe parcursul a cate 9 zile calendaristice la Iași, Constanța, Craiova și Cluj. Formatul si conținutul workshop-ului EMPRETEC au fost dezvoltate de Universitatea Harvard împreună cu Management Systems International şi McBeer & Co.

Informații suplimentare referitoare la desfășurarea workshop-urilor sunt afișate la link-ul :
http://www.aippimm.ro/…/workshop-uri-de-pregatire-antrepren…

EMPRETEC este un program internaţional pentru dezvoltarea şi sprijinirea antreprenorilor, desfăşurat sub egida Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Comerţ şi Dezvoltare ( UNCTAD) – Geneva, fiind operaţional în 32 de ţări din America Centrală, America Latină, Africa şi Orientul Mijlociu.
România este prima ţară din Europa în care se implementează acest Program, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat implicându-se în calitate de partener al UNCTAD şi finanţator al programului.

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Prahova, pe locul 4 la nivel naţional în funcţie de PIB

A fost un an bun din punct de vedere economic pentru judeţul Prahova. Dacă anul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *