miercuri , 21 februarie 2018
Acasă / Social / Festivalul Internaţional de Educaţie FIEdu se desfăşoară în acest weekend la Ploieşti. Vezi ce surprize au pregătit organizatorii pentru cea de-a doua ediţie!

Festivalul Internaţional de Educaţie FIEdu se desfăşoară în acest weekend la Ploieşti. Vezi ce surprize au pregătit organizatorii pentru cea de-a doua ediţie!

Sâmbăta şi duminica aceasta la Ploieşti se desfăşoară cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Educaţie – FIEdu, concept unic în Europa de Est. Evenimentul non-profit, creativ și accesibil încurajează colaborarea la nivel naţional şi internaţional în domeniul educaţiei. FIEdu aduce împreună cei mai importanți actori din educație: factori de decizie, directori de școli, cercetători, profesori, părinți și copii. În ediția International Festival of Education – FIEdu 2017 aducem experți educaționali din Finlanda, Moldova, Regatul Unit al Marii Britanii, Suedia, Statele Unite ale Americii și Singapore. Participanții vor lua parte la acţiuni diverse şi atractive:

• Sesiuni în plen la Sala Europa – Palatul Administrativ Ploieşti

• Ateliere de învăţare pentru profesori şi părinţi la Sala Marii Uniri din Palatul Culturii Ploieşti şi Sala de Studiu a Muzeului Omului

• Smart Gallery – Galeria de materiale si soft-uri educaţionale din România şi din străinătate la Sala Coloanelor din Palatul Culturii Ploieşti

• Kids Outdoor Festival – Festivalul în aer liber pentru copii – eveniment gratuit oferit copiilor care îşi însoţesc părinţii la festival şi nu numai – se va desfăşura la Sala Coloanelor din Palatul Culturii Ploieşti. 

FIEdu este organizat la inițiativa Asociației Iubesc Ploieștii şi a Yuppy Koti Centre Ploiești – Centrul educațional de inspirație finlandeză în parteneriat cu Suomen suurlähetystö Bukarest – Embassy of Finland in Bucharest, Consiliul Judetean Prahova, Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova, Filarmonica Paul Constantinescu – Ploiesti, Teatrul „Toma Caragiu”, Asociația Escamonde Ploiești şi Casa Corpului Didactic Prahova. Co-organizator este Seeding Knowledge Foundation.

Aici aveţi lista cu vorbitorii de la festival: http://fiedu.ro/speakers-2017/

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Să susţinem tradiţia! Ansamblul Calabreaza în duel la PRO TV

În mai puţin de o oră, la PRO TV, va începe o comeptiţie importantă între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *