duminică , 22 octombrie 2017
Acasă / Social / Festivalul Internaţional de Educaţie FIEdu se desfăşoară în acest weekend la Ploieşti. Vezi ce surprize au pregătit organizatorii pentru cea de-a doua ediţie!

Festivalul Internaţional de Educaţie FIEdu se desfăşoară în acest weekend la Ploieşti. Vezi ce surprize au pregătit organizatorii pentru cea de-a doua ediţie!

Sâmbăta şi duminica aceasta la Ploieşti se desfăşoară cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Educaţie – FIEdu, concept unic în Europa de Est. Evenimentul non-profit, creativ și accesibil încurajează colaborarea la nivel naţional şi internaţional în domeniul educaţiei. FIEdu aduce împreună cei mai importanți actori din educație: factori de decizie, directori de școli, cercetători, profesori, părinți și copii. În ediția International Festival of Education – FIEdu 2017 aducem experți educaționali din Finlanda, Moldova, Regatul Unit al Marii Britanii, Suedia, Statele Unite ale Americii și Singapore. Participanții vor lua parte la acţiuni diverse şi atractive:

• Sesiuni în plen la Sala Europa – Palatul Administrativ Ploieşti

• Ateliere de învăţare pentru profesori şi părinţi la Sala Marii Uniri din Palatul Culturii Ploieşti şi Sala de Studiu a Muzeului Omului

• Smart Gallery – Galeria de materiale si soft-uri educaţionale din România şi din străinătate la Sala Coloanelor din Palatul Culturii Ploieşti

• Kids Outdoor Festival – Festivalul în aer liber pentru copii – eveniment gratuit oferit copiilor care îşi însoţesc părinţii la festival şi nu numai – se va desfăşura la Sala Coloanelor din Palatul Culturii Ploieşti. 

FIEdu este organizat la inițiativa Asociației Iubesc Ploieștii şi a Yuppy Koti Centre Ploiești – Centrul educațional de inspirație finlandeză în parteneriat cu Suomen suurlähetystö Bukarest – Embassy of Finland in Bucharest, Consiliul Judetean Prahova, Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova, Filarmonica Paul Constantinescu – Ploiesti, Teatrul „Toma Caragiu”, Asociația Escamonde Ploiești şi Casa Corpului Didactic Prahova. Co-organizator este Seeding Knowledge Foundation.

Aici aveţi lista cu vorbitorii de la festival: http://fiedu.ro/speakers-2017/

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Prahovenii, mai puţini şi mai bolnavi, omorâţi de boli ale sistemului circulator şi tumori

Suntem din ce în ce mai puţini şi mai bolnavi. Datele statistice obţinute la sfârşitul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *