miercuri , 21 februarie 2018
Acasă / Administratie / Programul complet al Zilelor Oraşului Ploieşti. Multe evenimente culturale, recreative, dar şi foc de artificii

Programul complet al Zilelor Oraşului Ploieşti. Multe evenimente culturale, recreative, dar şi foc de artificii

În perioada 19-21 mai la Ploieşti se desfăşoara Zilele Oraşului. Târg de carte, expoziţii, festival de teatru pentru amatori, concurs de artă plastică, târguri meşteşugăreşti, proiect educaţional pentru elevi, dar şi paradă a costumelor, iată doar câteva dintre suprizele pe care le-a pregătit primăria. Evenimentul care ţine trei zile are un buget alocat de 200.000 de lei.

Vineri de la ora 18, începe Seara Oraşelor Înfrăţite în Centrul Civic. Ploieştenii vor vedea paradă a costumelor, dar şi muzică şi dans din România, China, Republica Moldova şi Grecia.

Sâmbătă sunt pregătite alte suprize: târg de carte, expoziţie auto, spectacol de teatru pentru copii, iar seara vor cânta pe scena de la Palatul Culturii Adda şi Bandul, Corina, Andreea Bălan, Connect-r.

Duminică, copiii se vor putea întrece în desene pe asfalt, dar vor putea vedea şi piese de teatru. Vor şi şi recitaluri de muzică folk, iar la finalul zilei, toată lumea se va bucura de un uimitor foc de artificii.

Mai jos aveţi programul aşa cum ne-a fost el transmis de către Primăria Ploieşti, cu menţiunea că evenimentul Bucurie în Mişcare, care se va desfăşura la Sala Sporturilor, nu face parte din Zilele Oraşului, fiind doar o coincidenţă că se desfăşoară în aceeaşi perioadă. 

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Decizie locală. Unde poţi parca gratuit în staţiunea Sinaia

Consiliul Local Sinaia a aprobat regulamentul privind politica prin care s-a introdus noțiunea de  parcare fără …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *