miercuri , 10 ianuarie 2018
Acasă / Social / Karpatia Pony Show, eveniment ecvestru pe Domeniul Cantacuzino de la Floreşti

Karpatia Pony Show, eveniment ecvestru pe Domeniul Cantacuzino de la Floreşti

După ce Karpatia Horse Show a devenit un eveniment mult aşteptat în fiecare toamnă pe Domeniul Cantacuzino de la Floreşti, organizatorii s-au gândit acum că ar fi nimerit să revină cu un eveniment pentru copii.

În perioada 27-28 mai 2017, pe domeniul Micului Trianon se va desfăşura  Karpatia Pony Show, un eveniment care se adresează în special familiilor cu copii și iubitorilor de cai, de orice vârstă. https://www.facebook.com/events/187335338448831/?active_tab=about

Din 27 mai de la ora 10 la 20 şi până pe 28 mai în acelaţi interval orar, domeniul va găzdui competiții, jocuri și prezentări de ponei, cat și probe de obstacole, dresaj și crosscountry dedicate sportivilor adulți mai puțin experimentați.

„Credem în susținerea sporturilor ecvestre, ne dorim să încurajăm activitațile în natură și în același timp urmărim dezvoltarea celei mai spectaculoase probe de calarie, cea de „Concurs Complet„.Secțiunile dedicate profesioniștilor au rolul de a pregăti concurenții pentru deja cunoscutul eveniment „Karpatia Horse Show”, ce va avea loc în toamna, în 29 septembrie – 1 octombrie tot pe Domeniul Cantacuzino, din Florești (Prahova).”, spun organizatorii pe pagina evenimentului.

Organizatorii evenimentului sunt Asociația Ecvestră Hipohouse și Rumor Production, promotori ai unui concept de eveniment hipic, inovator în România, popularizat prin intermediul a două evenimente internaționale de referintă: Transylvania Horse Show (în 2017 a VII-a ediție) și Karpatia Horse Show (în 2017 a IV-a editie).

Vom reveni cu alte detalii îndată ce organizatorii le vor prezenta!

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Moş Crăciun a venit şi la copiii angajaţilor din Petrotel Lukoil-video

Moş Crăciun a venit şi la copiii angajaţilor de la Petrotel Lukoil. Conducerea rafinăriei le-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *