duminică , 18 februarie 2018
Acasă / Administratie / Serviciul de Ambulanţă şi Spitalul CFR fac angajări. Vezi ce alte instituţii de stat din Prahova au scos posturi la concurs

Serviciul de Ambulanţă şi Spitalul CFR fac angajări. Vezi ce alte instituţii de stat din Prahova au scos posturi la concurs

Vrei şi tu să lucrezi într-o instituţie de stat din Prahova? Pe posturi.gov.ro la secţiunea judeţului nostru au apărut săptămâna aceasta mai multe oferte de locuri de muncă din partea unor primării, a Consiliului Judeţean Prahova, dar şi a Spitalului CFR Ploieşti sau a Ambulanţei.

Astfel, Primăria Ciorani are 4 posturi scoase pentru un poliţist local şi 3 inspectori, Primăria Brazi caută un inspector asistent, iar Primăria Azuga un lăcătuş mecanic, un consilier superior şi un asistent medical principal.

Consiliul Judeţean Prahova are nevoie de doi consilieri superiori şi de un alt angajat pe funcţie contractuală la Serviciul Administrare Clădiri. Serviciul de gospodărire a apelor Prahova caută un lăcătuş mecanic, iar unitatea militară 01532 din Păuleşti un instalator încălzire centrală şi gaze.

Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Andrei” din Ploieşti caută un îngrijitor şi un secretar.

Serviciul de Ambulanţă Prahova angajează un referent de specialitate şi doi şoferi de ambulanţă, iar Spitalul CFR Ploieşti a scos la concurs un post de infirmieră şi unul de economist IA.

Alte posturi, dar şi informaţii despre concursurile care se vor ţine pentru ocuparea acestor posturi puteţi găsi consultând siteul: http://posturi.gov.ro/judetul/prahova/

Despre Raluca Eparu

Raluca Eparu este jurnalist din 2001 atunci când s-a alăturat echipei Monitorul de Prahova. A scris pentru mai multe publicaţii locale şi naţionale (Monitorul, Observatorulph, Libertatea) şi este reporter corespondent pentru Prima TV din 2008. Crede cu tărie că presa are datoria de a informa şi educa şi că publicul poate fi format în funcţie de ce i se oferă.

Verifică şi

Prahovenii se plâng de funcţionari publici dezinteresaţi sau răuvoitori

Prahovenii se plâng în continuare că funcţionarii diferitelor instituţii publice nu se poartă cu ei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *